Plu-Tho

Zwerfkatten

De naam Plu-Tho is ontstaan uit de naam van de katten Plumo en Thom. Het heeft dus niets met een honden naam of met een planeet te maken. Zwerfkatten dat spreekt natuurlijk voor zich zelf.

Wat wij doen zijn verwilderde en schuwe katten  vangen en neutraliseren. Dit is castreren bij een kater en steriliseren bij een poes. Daarna worden ze teruggeplaatst waar ze gevangen zijn.

Natuurlijk helpen wij ook een eigenaar met schuwe katten om die te vangen. Alleen kunnen wij die kosten niet dragen en daarom word er dan een bijdrage gevraagd voor het neutraliseren van de katten.

Bij het vangen van verwilderde/ schuwe  katten zitten soms kittens. Ook worden deze gevangen en bij gastgezinnen gesocialiseerd zodat zij als hele leuke en gezellige huiskatten kunnen worden herplaatst.

Wanneer dat niet meer gaat zoeken wij altijd boerderijen, maneges, tuinders en mensen in het buitengebied waar deze katten dan als muizenvangers aan de slag kunnen.  

Kittens en volwassen katten zijn bij plaatsing altijd ontwormd, ontvlooid, voorzien van een transponder ( ook wel chip genoemd) en minimaal 1x geënt. 

Bij 1 enting zijn de kosten € 85,00. Bij 2 entingen € 95,00. Wanneer een kitten nog niet geneutraliseerd is kunt U dat doen bij Uw eigen dierenarts en bij ons voor een kater € 12,50 en voor een poes € 25,00 retour krijgen. 

Heeft u vragen u kunt ons bereiken op:    info@plutho-zwerfkatten.nl 
Of tel. 06-10785256 

Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten:  Geldermalsen, Neerijnen, Tiel, Buren, West Maas en Waal en Druten.
                                                                                                         
 

 

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.