Plu-Tho

Zwerfkatten

Hallo!

Sorry voor de lange radiostilte. Het gaat nog steeds goed met Freya. Ze is inmiddels flink gegroeid en een stuk behendiger geworden. Rent nog steeds veel rondjes met de andere 2 poezen, en heeft gelukkig de gewoonte om ons 5x per nacht wakker te maken voor kopjes afgeleerd. In plaats daarvan staat ze nu elke ochtend je gezicht te likken zodra de wekker af is gegaan. Ook schroomt ze niet om, als er foto's gemaakt moeten worden voor de webwinkel, midden in een shot te gaan staan.

Er zijn wat foto's bijgevoegd! We hebben haar nog niet kunnen laten steriliseren, maar dit gaan we binnenkort laten doen.

Groetjes,

Kirsten en Kevin.

 

freya

 

Hallo,

Hier een berichtje van Saar en Moor.
Het gaat hartstikke goed met deze actieve meiden. De eerste week was wel heel erg wennen. Helaas ook alsnog aan de antibiotica geweest voor het niezen. En sinds die tijd gaat het hartstikke goed. Ze zijn erg actief en vliegen door het huis.
Saar vind het heerlijk om bij mijn man op schoot te liggen terwijl hij aan het werk is. En s avonds komen ze lekker bij ons op de bank liggen.

Groet Fam. Tebbens.

 

 

Marius is een katje die lekker zijn gang gaat. Kan het prima met andere katten vinden. Komt “nog” niet op schoot, te ongedurig voor.
Is hij moe dan ligt hij lekker dicht in je buurt te slapen.
Is verzot op eten en zodra Marius opgepakt wordt gaat ie hevig spinnen.

Marius is inmiddels geplaatst!

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.