Plu-Tho

Zwerfkatten

Beste Bets,
 
Beter laat dan nooit, dank je wel.
Hier wat nieuwe foto's van Dali en Diddel nu. Dali groeit als een speer, sneller dan Diddel, en we verwachten dat hij een flinke kater zal worden. Hij probeert tijdens het spelen ook aardig de baas te zijn over Diddel, maar de felle tante delft nog niet het onderspit.Diddel is een allemans vriendje die nu al achter ons aan hobbelt om knuffels te krijgen, Diddel is ook een knuffelfan maar meer op haar eigen tijd en voorwaarden (en liefst als Dali er niet tussenkomt met zijn grote kop).
Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt is Dali vorige week dinsdag gecastreerd, tevens heb ik laten kijken naar een plekje op zijn oor en poot. Deze week krijgen we te horen of het eventueel schimmel is. We hopen natuurlijk van niet...
Vanaf het begin zijn ze erg op hun gemak, ook (zelfs) met onze kinderen waarvan de jongste niet altijd door heeft dat poesjes iets anders zijn dan speelgoed. Ze zijn tot nu toe niet verder gekomen dan onze woonkamer, het is de bedoeling ze de hele winter in ieder geval nog binnen te houden. Voor de zekerheid (ze hebben nogal belangstelling voor de deur) hebben we ze maar een bandje met naamkokertje gegeven.
Overdag hebben ze periodes van zeer actief spelen, soms hard stoeien met hoge rug, dikke staart en al. Tussendoor liggen ze uren te soezen en te slapen op de hoge kattenklim of de bank. Ook als we alle vier in de kamer zijn, dus het vertrouwen is er.
Dank je wel voor het opvoeden en verzorgen van onze fijne katjes!
 
David

Hallo David en Diana
 
Was vanochtend nog bij de dierenarts en heb met de dierenarts gekeken naar de schimmelkweek. Tot nog toe is er niets te zien wat betreft van
schimmel groei. We wachten nog een paar dagen af maar het lijkt mij dat hij meer last heeft van stress.
Als ik gezien had dat hij dit had was Dali helemaal niet geplaatst. Vind het erg vervelend dat dit jullie moet overkomen.
 
Groetjes Bets
 

Hoi Bets,
 
We zijn in die zin erg blij dat je het niet gezien had want we zijn erg blij met hem!!! En dat hij gelijk met zijn pleegzusje kon komen. Maar ik snap wat je bedoelt.
Fijn dat je alvast even laat weten van die schimmelkweek. 
Als het van de stress is gekomen zal het snel over zijn want meneer voelt zich erg op zijn gemak :) 
Groeten,
david 

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.