Plu-Tho

Zwerfkatten

Bobby en Tess zijn alweer een half jaar oud en de tijd is echt voorbij gevlogen. 3 Weken terug zijn ze gesteriliseerd en wat blijkt; Bobby is gewoon een vrouwtje! We hebben nu dus gezellig 2 zusjes in huis. Het was wel even wennen en soms zeggen we nog steeds hij en mannetje, maar het past wel beter bij haar karakter.
Op het balkon hebben we gaas gespannen dus ze kunnen lekker naar buiten. En dat vinden ze heerlijk. We houden ze wel altijd in de gaten want vooral Tess probeert wel eens uit of ze tussen het gaas doorpast. Als ze niet naar buiten kunnen zitten ze vaak voor het raam om alles in de gaten te houden.
 
Tess is nog steeds de drukke en brutale van de twee, maar sinds de operatie word Bobby ook steeds manser en drukker. Toch zijn het ook echte knuffelaars en zijn ze graag bij ons in de buurt. We zijn nog elke dag super blij met ze en ze zijn echt niet meer weg te denken uit ons huisje. Af en toe kunnen we ze ook wel achter het behang plakken, als ze om half 6 smorgens achter elkaar door het huis rennen haha, maar dat nemen we maar voor lief.
 
Groetjes
Daan en Wendy
 

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.