Plu-Tho

Zwerfkatten

Ennuh danksij opa & oma ken ik het nafertellen.
>>> Fanmorgen was opa boodschappen doen en oma was haar schoentjes aan het aantrekken.
>>> Oma was me alwel kwijt en had nog met mijn brokjes gerammeld, maar aangezien ik vannacht vanaf 2 uur (ja je leest het goed) op de gang zat te jengelen dacht oma dat ik op zolder in diepe slaap was........en daar zat ik dan.......
>>> Opa kwam terug fan boodschappen en toen liet ik mezelv horen, maar ja die heevt 2 gehoorapparaten en hoorde mij wel maar zag me niet en wist niet precies waar het geluid fandaan kwam.
>>> Kasten ging open en dicht, hij ging naar boven.........aaaaaaah een sleutel in het slot.......oma komt thuis en hoort me ook miauwen (nou ja ik zing meer).......maar ja waar zit Rolfje dan?!
>>> Weer de kamerkast open, stellage foor de ferwarming werd erav gehaald, gaan samen weer naar bofen......ik zie alles gebeuren maar wie komt me redden?!
>>> Ik ga door met mijn liedje zingen en oma fermoed dat het toch bij de bank fandaan komt......zie 4 foeten......en ze horen me luider zingen.....
>>> Zie 2 knieën en een paar ogen......Rolfje daar ben je!!!!!!.......de salontavel wordt op getild en eindelijk kan ik weer op mijn pootjes staan.
>>> Ze fermoeden dat ik eronder was gekropen om mijn balletje te pakken en frouwtje zegt dat ik door mijn dikke buik/billen er niet meer onderuit kon..........dat ik eronder was gekropen en mogelijk gedraaid was om het balletje een zetje te gefen.....die lag wel weer foor de tavel!
>>>
>>> Froutje zat wel heel hard te lachen toen oma het fertelde :-D .......ze zei al.......als hij ferfelend is stoppen we hem gewoon onder de tavel..... :-p
>>>
>>> Heel afontuur hè tante Bets?!
>

>>> Kopje van Rolfje

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.