Plu-Tho

Zwerfkatten

Nadat Didi geplaatst was is zij terug gekomen vanwege een allergie in het gezin waar zij woonde. Inmiddels heeft zij een nieuw huisje gekregen en woont zij in Leerdam.

Hallo,   

Hier even een berichtje over onze Saar. Ze doet het geweldig en wat is ze ontzettend lief. Ze was eerst wat afwachtend en moest de kamer even verkennen. Ze verstopte zich een beetje op een stoel van de eethoek waar vandaan ze alles in de gaten kon houden. De volgende ochtend kwam ze bij me op schoot zitten en wil vanaf dat moment bijna alleen nog maar knuffelen. Af en toe kruipt ze bijna in je. Ze eet goed, speelt lekker en gaat keurig op de kattenbak. Wij zijn superblij met haar en het is ook zeker dankzij uw opvoeding dat het zo’n schatje is. We hebben haar nu pas 4 dagen en ze hoort al helemaal bij ons.  Ik zal u binnenkort weer een berichtje sturen.

Groetjes Theo en Wendy van Beek

 Nog elke dag zielsgelukkig met Saartje 2! 

 

Liefs Yara 

Dag Bets,

 Een paar foto's van Sproetje.Ze doet het fantastisch en voelt zich al helemaal thuis.

Na enige tijd kattenkwaad uitvoeren moet er nodig worden gerust.

 Ik wens jou en je gezin heel fijne feestdagen en al het goede voor het nieuwe jaar.

 Groetjes Jeannette

 

Hallo Bets,

 

Deze 2 dames zijn inmiddels aardig gewend, ook kunnen ze het goed met elkaar vinden. Het zijn wel 2 totaal verschillende katten.

Dropje staat overal met zijn neus bovenop terwijl Lotje eerst op een afstandje de kat uit de boom kijkt. Dropje wil wel graag aangehaald worden,

maar wil meestal niet lang geknuffeld worden. Lotje wil ook wel aangehaald worden, maar wat minder, toch is het deze die wel

eens op schoot komt liggen. Het valt niet mee om Dropje mooi op de foto te krijgen, meestal is het een grote zwarte vlek met 2 ogen.

Het meeste in huis is nog heel, dus dat valt mee. We zijn toch wel heel erg blij met ze.

 

groetjes uit Hoogblokland.

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.