Plu-Tho

Zwerfkatten

Hallo Bets,

 

Hier alvast wat foto's van Gizmo en Loki. Zaterdag zag je een groot verschil tussen Loki en Gizmo. We hebben de namen trouwens toch omgedraaid. Ik heb het al gewijzigd op de site van de chip.

Loki, met de witte streep over de neus, was echt de ontdekker en had binnen 2 uur het hele huis al bekeken. Gizmo was iets meer verlegen. De ontmoeting met onze oudere dame Schumi verliep niet zo soepel. Schumi was echt heel boos en dat liet zee ook wel merken. De kleintjes hielden, heel verstandig, wat afstand. 

Ze hebben de nacht bij ons onder het bed geslapen. Ging heel goed. 

Zondag waren ze allebei op verkenning. Heel leuk om te zien. Schumi was nog steeds boos maar we konden haar in ieder geval weer aaien. Dat kon zaterdag niet, zo boos was ze. 

Gistermiddag moesten we allebei werken dus hebben we Gizmo en Loki opgesloten in onze slaapkamer. Ook dat is heel goed gegaan. Schumi werd hier ook rustiger van. 

Zo gauw ik thuis was, heb ik eerst Schumi even naar buiten gelaten en gewacht tot ze weer binnen was en toen Gizmo en Loki weer uit de kamer gelaten. Dat ging al een stuk beter. Vandaag hebben ze ook in de slaapkamer gezeten omdat ik het nog een beetje eng vind ze alleen met Schumi achter te laten. Vanmiddag was Andries vroeg thuis dus hebben ze de rest van de dag lekker kunnen ravotten door het hele huis. Schumi lijkt ook steeds rustiger. Zo lang ze niet te dichtbij komen, vindt ze het wel ok.

Nou, als er nieuws is dan mail ik je weer. 

Wilde jullie gisteren al foto's sturen maar volgens mij hebben jullie geen Whatsapp of wel? 

Groetjes en jullie horen gauw weer van ons, 

 

Marjolein, Andries en Mike

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.