Hi Bets,

 

een kort berichtje vanuit Rotterdam om je weer even te informeren over Epke.

Die is inmiddels hier onderdeel van het gezin en gedraagt zich ook zo. Vlak na onze laatste mail bleek hij nog spoelwormen te hebben, maar dat is snel behandeld met een kuurtje. Ook Borre is toen behandeld.

Hij heeft samen met Borre zijn vaste ritme. Weet wanneer er snoepjes en natvoer gegeven worden, staat bij de deur te wachten als je thuiskomt, doet dutjes samen met Borre en is echt gek op knuffelen! Ook dutten ze samen bij mij op het bureau als ik aan het werk ben, vooral lekker in de zon! Ook stoeit hij wat af met Borre en rennen ze door het hele huis. Ook mugjes, vliegjes, balletjes en nep muizen zijn niet veilig voor hem.

Je mag hem met twee handen aaien en ook op zijn buik. Oppakken is hij nog steeds geen fan van maar dat hoeft ook niet. Ook komt hij in het weekend even op bed liggen en ook elke ochtend staat hij bij de slaapkamer deur om je op te halen. Hij heeft ook echt gezichtsuitdrukkingen en buien. Je kan aan z'n kop zien hoe hij zich voelt, Borre is wat dat betreft vlakker.

Hij rommelt ook al voorzichtig op de balkons hier en ’s avonds trainen we met hem bij de voordeur. Daar gaat ie af en toe een paar meter naar buiten, maar de ene dag heeft hij daar meer zin in dan de andere. De interesse is er zeker wel, maar heel voorzichtig. De voordeur moet dan wel open staan, het kattenluik is hij nog geen fan van. Ook niet als ik hem aan de andere kant van het luik lok, daar vertrouwen hij ons misschien ook nog niet genoeg voor. Als jij nog tips hebt voor het oefenen met door het kattenluik gaan….?

 

Hopelijk gaat alles met jou goed en kom je aan je eigen dingen toe voordat er mogelijk weer pleegkatten komen?

 

Groeten,

Berit