Plu-Tho

Zwerfkatten

Dit is een muisgrijs met wit katertje genaamd Marco. En natuurlijk zijn Elsa en Elsje zijn zusjes en Koen zijn broertje. Ook zoekt hij nu een goeden mandje waar hij mag gaan wonen. Spelen en spinnen is wat hij graag doet. Geboren rond 14 augustus,

 

Dit is Koen, een mooi wit met zwarte vlekken katertje. Het broertje van Elsa en Elsje. Een heerlijk relaxt kitten, wat graag speelt, spint en van de zon geniet. Nu is hij op zoek naar een warm mandje waar hij mag gaan wonen. Ook kan hij bij andere katten en mogelijk ook bij honden.

 

Dit is Elsje, het zusje van Elsa. Een mooi schildpadje met wit. Ook zij is geboren rond 14 augustus. Zij speelt ook hel graag en kan goed spinnen. Ook zoekt zij nu ook een warm mandje bij een nieuwe eigenaar. Kan bij andere katten en introduceren bij een hond is goed mogelijk.

 

Dit is Elsa, een prachtig lapje. Geboren rond 14 augustus. Zij is nu op zoek naar een fijn huisje waar ze mag gaan wonen. Ze speelt erg graag , spint als de beste. Kan bij andere katten en bij een hond introduceren is goed mogelijk.

 

Elsa is besproken

Design Jan Jongepier

Copyright © 2015. All Rights Reserved.